Klacht: probleem met inloggen

op 31 augustus 2018 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 4 maanden uitgelogd vanwege een update. Ik weet mijn wachtwoord niet meer en het e-mailadres waarmee ik ben ingelogd doet het ook niet meer. Ik kan nu al 4 maanden geen gebruik meer van me spotify en er is geen manier om contact te krijgen met Spotify, voor een contact formulier moet ik me eerst weer in loggen terwijl dat juist het probleem is.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer gebruik kan maken van me spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Levi Halman