Klacht: Probeer een laatste maal een gepaste regeling te krijgen 9008424 ea

op 19 oktober 2016 over PRC Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet dat ik al meerdere regelingen niet ben nagekomen in deze dossiers, maar goed ook niet echt als CZ haar vorderingen bij drie verschillende kantoren onderbrengt, en er meerdere schulden betaald moeten worden. Nieuwe poging wordt ook weer afgewimpeld met 240 euro voor 20-10 of dagvaarding. net of ze hun geld dan sneller krijgen. Ik kan per 1-11 125 euro per maand betalen en anders ga ik de schuldsanering in. Overige schuldeisers zijn namelijk wel na meerdere regelingen akkoord gegaan met een voor MIJ passend maandbedrag

Gewenste Oplossing:

Er een regeling geboden wordt naar ons financiele plaatje en niet gepraat wordt over loop eerst de achterstand in voor er een nieuwe regeling getroffen wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door BenhetBeu2016