Klacht: Princess Aerofryer XL 182019 voor 40 euro

op 07 september 2018 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op de aanbieding van Blokker van de Princess Aerofryer XL 182019 voor 40 euro direct gereageerd met een bestelling van de aerofryer. Als antwoord kreeg ik van Blokker te horen was niet meer leverbaar op dit moment.Ik kon wel wachten op een bericht van Blokker wanneer deze weer we leverbaar is.Zo gevraagd zo gedaan en ja hoor een week later kon ik de aerofryer weer bestellen maar dan wel voor het bedrag van 79 euro.Leuke aanbieding dus (niet).Ik heb dan toch het vermoeden dat dit een lokkertje is geweest in het reclameblaadje van Blokker voor 40 euro.

Gewenste Oplossing:

Als de reclame aanbieding ook bij bestelling per mail gewoon gehandhaafd zou blijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.Tillema