Klachten over Prime Time Television BV

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Prime Time Television BV zijn gemeld. Lees meer >

25% van alle klachten opgelost. Nog 46 klachten nodig voor een plaats in de categorie Algemeen, Media

25%
4 klachten gemeld
0 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
1 klachten opgelost

Tijdslijn

factuur

Klacht van Hans cuppen op 07 april 2022 over Prime Time Television BV in de categorie Algemeen

goedemiddag we zijn een biologisch glastuinbouwbedrijf in Limburg (bio potplanten) half februari kreeg ik telefoon van RTL Z na een goed gesprek van een uur zei de man ben zo enthousiast we gaan filmen . ik zei toen dat ik... Lees meer

Misleidende informatie

Klacht van Raymond van Splunder op 28 februari 2022 over Prime Time Television BV in de categorie Algemeen

Eind december werd ik gebeld door de programma-manager van Doe Maar Duurzaam met de vraag of ik als expert binnen de cosmetica branche kosteloos in hun uitzending wilde komen- er zouden in mijn geval geen kosten aan verbonden zijn, omdat... Lees meer

verkoop misleiding

Klacht van ronverhagen op 19 februari 2021 over Prime Time Television BV in de categorie Algemeen

Het gaat om de persoon E die heel verhaal met duurzaamheid die laat mij verkoop formulier teken . wat ik dacht dat het een resevering formulier was . heb later de bevestiging aandachtig gelezen blijkt het een overeenkomst te zijn... Lees meer