Klacht: Prijsverschillen jumbo winkels in zeist

op 03 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hier in zeist zijn we ‘gezegend’ met maar liefst 3 jumbo winkels. Nu viel het mij op dat deze winkels onderling prijsverschillen hebben (bij dezelfde producten). Omdat ik dat raar vindt heb ik een winkel bediende daarop aangesproken en gezegd van ; dus nu kan ik een product bij jumbo A halen en dan bij jumbo B laagste prijsgarantie claimen. Er werd mij toen verteld ; Nee dat gaat alleen op bij concurrentie. Ik vind deze gang van zaken erg vreemd en voel mij als consument benadeeld. Gaarne reactie hierop.

Gewenste Oplossing:

Als deze 3 jumbo winkels, in dezelfde plaats, hetzelfde prijs niveau hanteren, liefst de lage prijs zodat ik als consument daadwerkelijk het goedkoopste uit ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R3DHE4D