Klacht: Prepaid op waarderen via internet.

op 04 juli 2016 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eergisteren opgegewaardeerd voor 10 euro en je kreeg 20 euro, die was binnen drie uur op, dus ik dacht gisteren nou 10 euro, kom ik probeer het nog een keer, dus gisteren heb ik weer 10 euro opgewaardeerd en ik kreeg voor 20 euro. Dit heb ik gecontroleerd en ja hoor er stond 20 euro op. Nu heb ik alles gewist, ook mijn geschiedenis, ook mij ipad steeds afgesloten, maar na drie uur hetzelfde liedje, alles op, dus ik heb in 6 uur voor 40 euro er doorheen gejaagd.
Hoe is dat mogelijk. Geen filmpjes of iets dergelijks alleen maar email en facebook gekeken.

Gewenste Oplossing:

Dus momenteel zoek ik iemand op met wifi, maar dat ben ik beperkt, dus helaas ben ik ontevreden, want ik neem dus geen lebara meer.
Ik heb geen contract, ik koop dus een losse prepaid opwaardering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rojales