Klacht: PostNl pakket ingenomen door Kiala

op 12 augustus 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een Kiala punt heeft een pakket ingenomen wat niet bij hun ingeleverd had mogen worden. Deze had namelijk ingeleverd moeten worden bij PostNL. Dit pakket is niet meer in de winkel waar ik het heb ingeleverd en omdat Kiala geen traceernummers uitgeeft en het PostNl track and trace code van het pakket niet herleidbaar is omdat het nog niet bij PostNL is aangeboden is het pakket nergens te vinden
Bij de winkel waar ik het pakket heb ingeleverd ligt het niet meer, Kiala wijst naar PostNL en PostNL naar Kiala.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden op het moment dat het pakket terecht is en bij de geadresseerde aan is gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gekederidder