Klacht: Positiever bericht m.b.t Kiala

op 31 mei 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar aanleiding van onderstaande (recente) berichten, heb ik (ook heel recent) een heel andere ervaring opgedaan met Kiala klantenservice. Ik heb het contact formulier op de website ingevuld (even zoeken hoe: maar als je op de pagina bent, dien je eerst aan de linkerkant je traceernr. in te vullen, dan verschijnt het contactformulier) en er is de volgende dag gereageerd. Mijn pakketje was ook zoek, en bleek bij een heel ander punt afgeleverd, welke overigens de fout blijkt te zijn van H&M en niet van Kiala. Kiala heeft dus gereageerd en het pakketje wordt nu morgen alsnog naar het juiste punt gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Helemaal tevreden als ik mijn pakketje binnenkort dan ook echt bij het juiste punt kan gaan afhalen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door celinevaneeden