Klacht: Pompje werkt niet

Guusje Nieuwenhuis op 15 september 2021 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst ben ik heel blij met het produkt (nivea cellular, corrigerend serum) zelf. Weinig per keer nodig, smeert fijn en mooi uit en mijn huid voelt goed aan. Maar…. Het pompje werkt niet meer. Ik krijg de creme er niet meer uit en ik vind het duur genoeg om er toch iets van te zeggen. Graag zie ik hier een oplossing voor, want nogmaals de creme daar ben ik tevreden mee en het pompje ook als hij het doet.
Vriendelijke groet,

guusje Nieuwenhuis

Gewenste Oplossing:

Nieuwe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Guusje Nieuwenhuis