Klacht: Plus, krijgt dikke min!

op 22 april 2020 over NPO in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal voor Plus, maar soms wordt een programma waar ik eerder een deel van zag ineens afgeschermd met ‘niet te bekijken vanaf uw lokatie’. Ook krijg ik reclames, wat niet zou moeten. Het systeem onthoud niet waar ik gebleven ben met kijken. Kortom het werkt slecht!

Gewenste Oplossing:

Als het werkt zoals beloofd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NPO

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NPO nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrice van Osch