Klachten over Pluimers Isolatie BV

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Pluimers Isolatie BV in de categorie Klusbedrijven. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Pluimers Isolatie BV in de categorie Klusbedrijven

11 klachten gemeld
7.7 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Ik had goede verhalen vernomen van kennissen over de manier van werken van Pluimers isolatie. En deed een aanvraag via hun website. Tot mijn verbazing wordt ik niet teruggebeld. Terwijl ik vrijdagmiddag de aanvraag al heb geaand. Lees meer

Spouwuur laten isoleren vanaf begin veel losse parels Pluimers is langs geweest heeft vuilniszakken vol parels onder de dakpannen weggehaald Helaas na jaren nog steeds tuin en huis vol losse parels Pluimers is diverse malen wezen kijken komt... Lees meer

Mijn dak is geïsoleerd door Pluimers BV. Dit is verder naar behoren uitgevoerd. Ik was blij totdat ik achteraf geconfronteerd werd met een meerwerkofferte. Er is achteraf geconstateerd dat er meer dan, let wel, 36% !!! meer materiaal is gebruikt... Lees meer