Klacht: Plastic verpakking

op 27 januari 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Terecht wordt er veel aandacht besteed aan de gevolgen van plastic(afval) en de gevolgen hiervan voor het milieu. Om mij heen doen veel mensen hun best om dat gebruik van plastic en plastic verpakkingmateriaal tegen te gaan/ zoveel als mogelijk te beperken. Ik zelf ook & het is niet-te-geloven hoeveel plastic verpakkingsmateriaal ik tegenkom en verwijder als je je er serieus mee bezig gaat houden.

Dit was de inleiding –> de concrete klacht betreft dan ook de in plastic verpakte komkommers van de JUMBO. Naar mijn mening volslagen overbodig. Kan dat a.u.b. anders!
Ik houd een ernstig pleidooi hiervoor en mijn vraag is –> Kunnen de komkommers aub weer gewoon ‘bloot’ verkocht worden?!

Gewenste Oplossing:

Jumbo komkommers zonder plastic komkommers

Reactie van de melder van de klacht Joke Broekhuis

1 jaar geleden - Het moet natuurlijk zijn --> gewenste oplossing: geen komkommers zonder plastic verpakking!

Alle klachten die gemeld zijn door Joke Broekhuis