Klacht: plastic in kroepoek

op 21 mei 2016 over Conimex in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop met regelmaat Conimex Kroepoek mild gekruid.Echter deze keer bevonden zich 3 grote stukken soort van wit plastic in de zak.Zowel ik als mijn dochter hadden de pech hierop te bijten.Gelukkig hebben we onze tanden niet erop kaopt gebeten.want de stukken zijn heel erg hard en scherp.ik heb fotos gemaakt maar helaas zijn de bestanden te groot om bij te voegen.
De THT is 27-8-2016.en staat een code bij L4 6B 18;29.de streepjescode is 8718114792996

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik een reaktie terug.het vertrouwen in het produkt is weg.gelukkig heb ik of mijn dochter geen schade opgelopen,dit had zomaar kunnen gebeuren.want de stukken zijn groot en scherp.
Ik heb fotos van de stukken gemaakt maar helaas lukt het niet deze bij te voegen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Conimex over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door k.broers