Klachten over Plasma-discounter.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Plasma-discounter.nl in de categorie Internetshops - Elektronica. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 48 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Elektronica

100%
2 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
2 klachten opgelost
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Augustus 2015 een Philips 65PUS9109 gekocht bij Plasma Discounter met daarbij de garantie dat er een thuisservice op de televisie zit in het geval deze defect gaat. Vanaf dag 1 al klachten met de TV wat betreft vastlopen software, apps en... Lees meer

Wij hebben eind 2012 een plasma TV gekocht maar laatste halfjaar merken we een verticale lijn aan beide kanten over het scherm. Deze strepen zijn inmiddels meer dan 2 cm breed en echt geen gezicht. Een mailtje gestuurd naar Televisiewinkel.nl... Lees meer

heb en tv gekocht waarvan ik vond dat het te groot was voor onze kamer. heb gevraagt voor en kleinere dat kon niet,heb het en paar dagen op zicht gehad en toen terug gestuurt wat mij 39.95 euro heeft kost,heb gevraagt... Lees meer

Ik heb een LG 55EG910V gekocht in de winkel van plasma discounter Voor dat ik de tv kocht heb ik duidelijke vragen gesteld Volgens de verkoper zou deze tv 1200hz hebben. Na dit gecontroleerd te hebben constandeerde ik... Lees meer

Op 13 december doe ik een bestelling van een sound bar (bestelref LCD-366390). Enkele dagen later krijg ik een mail dat het product niet leverbaar is. Ik vraag de terugbetaling van mijn geld. Op 9 januari krijg ik een mail... Lees meer

Op zondag 15 juni Curved TV gekocht (bijna 5000 euro!). Dinsdag geleverd met defect. Met verkoper afgesproken op zondag dat we zeker Oranje konden kijken op woensdag. Echter op dinsdagavond niet bereikbaar en zeker niet bereid om iets extra's te... Lees meer

Na 2 jaar en 3 maanden weten we zeker dat de vertikale strepen over de beeldbuis echt een defect zijn. Ze zitten er al een tijdje, dus ook al tijdens de garantie periode maar toen niet actief gemeld. Helaas dus!... Lees meer