Klacht: Pizza’s zeer slap en vettig

op 29 oktober 2017 over Pizza in the box in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond hebben ik en mijn vriend bijde een zelfbelegde dunne bodem pizza besteld bij Pizza in the box Veendam. Dit was echter een terleurstelling. Beide pizza’s waren heel slap en vettig en smaakte muf! Het beleg viel er gewoon direct af. Vooral het midden van de pizza’s waren niet goed gaar. Terwijl een pizza met dunne bodem juist krokant hoort te zijn. We hebben maar een beetje van de pizza’s gegeten en de rest helaas weggegooid want het was echt niet te eten en zond van ons geld.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe pizza\'s voor mij en mijn vriend die wel een gare krokante bodem hebben.

Alle klachten die gemeld zijn door Prizzy