Klacht: Pit in de olijf

op 31 mei 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We zijn lekker aan het bbq.ik heb een pot olijven Zonder pit gehaald. Mijn vriend eet en bijt keihard op een pit !!! Zijn kies is gewoon kapot en stuk eraf! Lukt mij niet om een foto op te laden. We hebben net spoed post gebeld kost tot 200 euro contant om nu een kies te laten maken.
Dus h ij vergaat nu van de pijn.

Gewenste Oplossing:

Waneer zijn kies gemaakt is.!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ...4