Klacht: Pillen terug gestuurd aangetekend en toch rekening

op 04 augustus 2017 over Garcinia Cambogia support in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb via Garciacambogia slimfruit pillen besteld en deze terug gestuurd aangetekend krijg toch rekening a77 euro heb ze aan de telefoon gehad en verzekerde mij dat ik geen rekening zou krijgen kan ze niet bereiken onder het tel 0858880774 heb de pillen duidelijk binnen 14 dagen opgestuurd en aangetekend. Met vr gr hennie barten

Gewenste Oplossing:

Bedrijf opsporen en waarschuwen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Garcinia Cambogia support

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Garcinia Cambogia support nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hennie Barten