Klacht: Pijnlijke plekken na juist gebruik allure kristalpad

op 05 juli 2017 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens ‘Share a perfect day’ op 4 juli jl heb ik het starterspakket van allure kristal gekocht. Het leek ideal. Thuis, na de gebruiksaanwijzing zorgvuldig gelezen te hebben, gelijk gebruikt. Maar benen en oksels zitten onder de rode pijnlijke plekken en op 2 plekken ging het zelfs bloeden. Ben nu 2 dagen verder en rode plekken zijn nog niet weg en heb er nog steeds pijn van. Ik heb volgens de instructie onthaart, onder stromend water en niet hard gedrukt.

Ik wil mijn geld terug! Ik had een starterspakket van 25 euro. Maar het is een miskoop. Ik ga weer over op mijn scheermesje.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Disappoined Eef