Klacht: Personeel MC Donalds Elandstraat in Den Haag vindt vrienden belangrijker dan klanten

op 23 juni 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Personeel van de Mac aan de Elandstraat in Den Haag praat liever met vrienden dan een klant te helpen. Ik ben na 7 minuten wachten weg gegaan zonder eten. Er waren slechts 2 klanten voor toen ik aan kwam. Die werden op hun dooie gemak geholpen door de jongen die achter de balie stond. Het meisje dat blijkbaar ook baliediemst had (iig een geldlade in een kassa deed) vond het belangrijker om te ouwehoeren met vrienden dan om klanten te hellen of om de irritant piepende frituur ten teken dat de frietjes klaar waren uit te schakelen. Kortom een huilend kind van het doordringende gepiep en geen eten omdat her er niet uit zag dat ik binnen afzienbare tijd geholpen ging worden.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelling opgenomen wordt door het personeel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vivit