Klacht: Pauzeknop en afspeelbalk in beeld

op 09 augustus 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als ik een film ga kijken komt er om de paar sec/minuut de pauzeknop midden in beeld en de afspeelbalk met tijdsduur onder in beeld.Heb alles gedaan wat videoland heeft gezegd om het te verhelpen,maar zonder resultaat.2 weken geleden in de proeftijd werkte alles perfect dus het ligt niet aan mijn tv of wifi.

Gewenste Oplossing:

als het opgelost wordt,want nu betaal ik voor niets!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zwetjuh