Klacht: patat uit oud vet mc rijswijk boogaard

op 13 juli 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na een rondje de boogaard in rijswijk wouden de kinderen een patatje en een milkshake afijn alles besteld komt de patat eraan zag er bruin en heel oud uit ik ben jaren kok geweest dus weet dat het om oud vet ging
dus ik roep de manager erbij en zeg joh je moet je vet vervangen die is oud !!!
de manager (jonge griet van ik denk surinaamse komaf )komt met het antwoord we meten het vet anders moeten we het elke dag vervangen toen had ik het niet meer dus bij de mac waar honderden kilos patat per dag de frituur doorgaat wordt dus niet elke dag het frituurvet ververst bah ik heb er geen woorden voor nogmaals ben zelf kok geweest en het was niet het feit dat het er te lang heeft ingezeten maar het vet was gewoon goor voor zon grote keten had ik beter verwacht

Gewenste Oplossing:

laten ze maar s beginnen met het verversen van het vet op dagelijkse basis das al een enorme vooruitgang op de volksgezondheid

Alle klachten die gemeld zijn door beest