Klacht: parkeren op gehandicapten parkeerplaats

op 09 oktober 2017 over Roteb in de categorie Afval- en vuilnis bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een medewerker van roteb vond het vandaag (09-10-2017) nodig om met zijn busje 2 gehandicapten parkeerplaatsen bezet te houden door daar om 14:00 te parkeren en lekker boodschappen te doen in de albert heijn aan het Bentinckplein.
Het kenteken van de auto is VV-247-H

Gewenste Oplossing:

Als deze persoon een officiele waarschuwing krijgt.
Wat mij betreft wordt hij gelijk ontslagen. Hij heeft bewezen totaal geen fatsoen in zijn donder te hebben en eigenlijk een parasiet te zijn van de maatschappij.
Overigens: Ik heb dit weekend mijn gehandicapte moeder mogen begraven. Nu blijft mijn vader over die slecht ter been is en hiervoor een gehandicapten parkeerkaart heeft. Hij komt het veel te vaak tegen dat mensen op dergelijke plaatsen parkeren terwijl zij dat niet mogen waardoor hij niet kan parkeren.
Ik hoop dat u het fatsoenlijke zult doen en deze persoon hard aanpakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Roteb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Roteb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door waarommoetjeallesvanmeweten