Klacht: Parfum vervliegt heel snel

op 08 december 2017 over Chanel in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een grote fan van Chanel, na lang snuffelen bij de parfumeries heb ik gespaard om het heerlijke parfum Coco Chanel madamemoiselle eu de Parfum aan te schaffen.
Telkens als ik het parfum opspoot van een proefje of testte, bleef de geur heerlijk lang hangen. Maar het parfum dat ik heb gekocht (exact hetzelfde expemplaar) is na nog geen 1,5 uur totaal vervlogen. Ook anderen ruiken de geur niet meer. Ik betreur dit ten zeerste aangezien ik mij zo verheugd had om dagelijks van dit heerlijke parfum te kunnen genieten. Misschien is er een fout in dit receptuur van dit exemplaar.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een andere Coco madamemoiselle eu de parfum willen ontvangen om te genieten van dit parfum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Chanel over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Xkim1998

3 weken geleden - @Robin Weet u wanneer ik een reactie ksn verwachten? Met vriendelijke groet, Kim

Alle klachten die gemeld zijn door Xkim1998