Klacht: Pants die kapot gaan

op 02 oktober 2016 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer, mevrouw,

Opnieuw heb ik jullie body control pants gekocht (zie bijlage) omdat ik het superfijn ondergoed vind.
Helaas was ik afgelopen keer wat minder tevreden doordat kort na het kopen 3 stuks direct kapot gingen.. de naad van de rand laat los.. hierdoor gaat hij opkrullen en zie je een hele lelijke bult onder je kleding. Als bijlage heb ik foto\\\’s toegevoegd om te laten zien wat ik bedoel.
Ik ben hie rhelemaal niet tevreden over en dann zit er ookk nog een briefjee bij dat je altijd contact op kan nemen met een emailadres dat foutief is!! Totaal niet klantvriendelijk! Graag hoor ik van jullie een passende oplossing voor mijn klacht en ik wil graag contact via email.

Gewenste Oplossing:

Geld terug van 3 pants!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door F. Wanders