Klacht: Pampers simply dry slechte sluiting

op 22 juli 2017 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs twee grote pakketten simpel dry gekocht bij de wehkamp. Maat 5. Heb nu al een aantal x meegemaakt dat ze loslaten. Mijn dochter loopt dan met een losse luier, ook al zit de luier nier eens zo vol. Het lijkt er op of de plakstrip niet goed werkt of te weinig kleeft. Ik gebruik simply dry al vanaf maatje 3, dus heb er al veel ervaring mee.

Gewenste Oplossing:

Graag ontvang ik minstens 1 nieuw groot pakket maat 5 simply dry. Want nu is het echt een mankement als je in de supermarkt loopt en je dochter d'r luier zakt af. Vooral nu in de zomer met een jurkje , het is geen gezicht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irmadkn