Klacht: Pampers baby dry nummer 1

op 21 september 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zeer te vreden met de pampers heb er al verschillende pakken door heen maar nu heb ik een pak van 72 stuks maar als mijn zoontje plast komt het er helemaal door heen en heb k niet eerder laat van gehad het streepje van het plassen is niet volledig blauw dus veel is het niet wat hij plast maar zit wel meteen in de romper wat moet ik hier mee doen vind het zonde om alles weg te gooien misschien zit er een fout in ma aan doen is weer zielig voor mijn zoontje vind ik

Gewenste Oplossing:

1 goede nieuwe pak ik weet we spreken niet over veel geld maar het is wel jammer als je geld uit heb gegeven aan iets wat niet goed is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marciavangerven