Klacht: Pamper lekt bij spuitluier

op 31 juli 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje is afgelopen vrijdag 6 weken oud geworden. Vanaf zijn geboorte gebruik ik al pampers. En ook heeft hij al vanaf een week oud wel dagelijks een spuitluier. Elke keer als dit gebeurt lekt hij meteen door bij zijn rug. Of dat hij nou ligt of rechtop bij mij op zijn buik ligt het maakt niks uit. Ik baal daar best van want zijn kleren zitten dan helemaal onder en soms ik ook! Hij weegt nog geen 5 kg en ben ook al snel naar een maatje groter gegaan omdat ik dacht dat het daar aan lag? Maar dat is niet zo, als ik zijn luier af doe ligt het nog onopgenomen in de luier voor een groot deel?

Wat kan ik hiermee?

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als hij niet meer zou lekken. Want het is best een klus om die kleren weer vlekvrij te krijgen na een spuitluier

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Whiterose