Klacht: Pakketjes zoek

op 12 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht omdat ze m n mails niet beantwoorden, 4 pakketten zoek zijn en van mezelf die ik moet ontvangen ligt nog bij het sorteercentrum. Wachtrij bij de telefoon en als je ze spteekt geven ze foutieve informatie door. 4 pakketten zijn kwijt…al vanaf 15 juni! Heb al tetug moeten storten naar de mensen.
Heb echt genoeg van kiala!!

Gewenste Oplossing:

Als ik eens gewoon antwoord via dd mail krijgt
Juiste traceercode van ups die ze foutief doorgaven. Mij kunnen vertellen waar de pakketjes zijn zodat het mij geen extra geld kost. Heb notabene 16 euro betaald voor noppes! Geen lange wachtrij bij de telefoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natasja1802