Klacht: Pakketje ontvangen maar geen bestelling gedaan.

op 17 augustus 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben vandaag een pakketje ontvangen van Fatkiller C/OAlianz
P.O. box No 7044
Eesti Post AS/Omniva
Pallasti 28, 1001 Tallinn, Estonia.

We hebben hier GEEN bestelling gedaan. Op internet las ik zojuist dat er al veel mensen last hebben van dit ” bedrijf ” en dat ze tevens herinneringen en aanmaningen sturen om het bedrag in bezit te krijgen wat bij het pakket zit.
We hebben het pakketje niet open gemaakt, dus ik weet niet wat er precies in zit en wat er op de factuur staat.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik GEEN post meer ontvang van dit " bedrijf " en hun ziekelijke marketing handeltjes.
Wanneer ik een antwoord envelop van hen krijg, stuur ik het terug. Zo niet, dan onderneem ik verder geen acties. We hebben hier niet om gevraagd. Het is eigenlijk al te triest voor woorden dat ik middels deze manier (wel goed van jullie uiteraard :D ) moet zorgen dat ik van dat bagger bedrijf af geraak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Classified