Klacht: Pakketje nooit aagekomen

op 25 juni 2021 over Victoria Secret in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ruim een maand geleden een hele grote bestelling gedaan bij victoria secret. Al vrij snel kreeg ik bericht dat deze was aangekomen bij het soorteer centrum in berkel en roderijs. Echter lijkt het pakket nu kwijt te zijn geraakt door DPD. Als ik klik op de live tracking link staat er dat het pakket al zou moeten zijn afgeleverd maar de contact persoon van VS geeft aan dat hij het soorteer centrum nooit heeft verlaten. Uiteindelijk gaf de contactpersoon van VS aan dat het pakket uiterlijk de 23e zou worden bezorg maar nee hoor alsnog niks. Klantenservice is bijzonder slecht.

Gewenste Oplossing:

Als het pakket alsnog wordt bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Victoria Secret

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Victoria Secret nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirteth