Klacht: Pakketje niet bezorgd

Lisa Feenstra op 02 november 2017 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakketje uit Amerika bestelt op 24 september en hij is nog steeds niet aangekomen. Terwijl er staat dat het al bezorgd is, als ik op het tracking nummer klik staat er delivered (al sinds 24 oktober), maar dat is niet (zie de foto). Dus ik vraag me af waar mijn pakketje is en wanneer die aankomt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weet waar mijn pakketje is en wanneer het wordt bezorgd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door