Klacht: Pakketje niet aangekomen en verzendticket-ID wordt niet herkend

op 26 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 16 juli een pakketje verstuurd met Kiala maar dat is nooit bij de ontvanger aangekomen. Het verzendticket-ID (nr. 96115743) wordt niet herkend als ik het pakket wil traceren. Kiala reageert niet op mijn mails via het contactformulier en telefonisch contact is niet mogelijk (geen telefoonnummer te vinden). Ook ik zou graag willen weten hoe ik met Kiala in contact kan komen en waar mijn pakket is.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket bij de ontvanger is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Mieke Dommering-Wetemans

1 jaar geleden - Pakket is nog steeds zoek. Traceercode die ik heb is niet te vinden.

Reactie van de melder van de klacht Mieke Dommering-Wetemans

1 jaar geleden - Dan is er toch iets mis bij Kiala want ik heb een verzendcode

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke Dommering-Wetemans