Klacht: Pakketje gekregen wat niet is besteld

op 12 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was wat aan het surfen en bekeek wat reclame op Facebook , keek naar een mascara roller ,maar heb het niet besteld . Tot mijn verbazing kwam ik vandaag thuis en lag de mascara roller in de brievenbus . Hij koste 29.00 euro , daar zou ik nog overheen komen ,maar daar waren bezorg kosten van 15.00 euro bij ,
Totaal 43.90 voor iets wat ik niet besteld heb , alleen bekeken .

Gewenste Oplossing:

Als het pakje gewoon opgehaald word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marianne donners