Klacht: Pakket uit het Buitenland nog niet aangekomen.

op 14 december 2017 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is een pakket naar mijn verstuurd vanuit het Buitenland en volgens de post in het buitenland bevind zich het pakket wel al In Nederland/Amsterdam echter kan niemand mij hier vertellen wrm het pakket zo lang vast word gehouden en niemand die zogenaamd kan kijken wat er aan de hand is en waar het pakket is. En in het het waar het pakket ingeleverd is voor de verzending naar nl zien ze dus wel dat het hier in Amsterdam ligt.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik mijn pakket heb ontvangen of wanneer ze mij vertellen waar het is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sarah.B