Klacht: Pakket Panzani Pasta

op 02 juli 2012 over Groupon.be in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 14 mei 25,50 euros gestort om panzani pakket te ontvangen – heb gewacht op de confirmatie mail om bestellingen te vervolledigen bij Panzani maar heb die noot ontvangen – groupon zegt van wel – heb contact gehad met verschillende medewerkers die allemaal een verschillend antwoord op mijn vragen gaven (zowel telefonisch dan per mail maar in het frans)de ene zegde dat ik mijn pakket niet op tijd was gaan afhalen bij Kiala – de tweede zegde dat mijn pakket op weg was – de derde dat ik demail voor bestelling bij panzani wel ontvangen had en te laat zou geweest zijn – en dan eindelijk dat alles mijn schuld was en ik mijn gels nog het pakket van Panzani zou ontvangen en terugkrijgen – maar welke wet geeft aan groupon het recht van mijn gels zomaar te houden zonder dat ik iets ontvangen had en waarom al die verschillende antwoorden ?????

Gewenste Oplossing:

Met de terugbetaling van de som van 25,50 euros en zo vlug mogelijk

Alle klachten die gemeld zijn door marrainezuzu