Klacht: pakket ontvangen niet besteld

op 12 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb in september 2015 een pakket ontvangen van Luxstyle. Ik heb dit pakket nooit besteld. Heb met Luxstyle enkele malen over en weer gemaild, om mijn ontevredenheid te uiten. Ik wou het pakket hen kosteloos terug bezorgen, maar dit wilden ze niet voor hun rekening nemen. Na enige tijd werd het stil via Luxstyle’s kant. Vandaag 12 oktober 2016 ontvang ik een aanmaning van een deurwaarder om de achterstalige betaling over te maken met de aanmaningskosten. Oorspronkelijk diende ik 29.90euro te betalen, nu vragen ze 99.90 euro.
Naar mijn mening dien ik dit nog steeds niet over te maken, vermits ik nooit een bestelling heb geplaatst.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit allemaal stopt. Ik vermoed dat ik me kan beroepen op het verjaren van dit dossier.
Ik wil hier kosteloos een einde aan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lien De Bruyckere