Klacht: Pakket nog in sorteercentrum

op 26 juni 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 juni werd er in een kialapunt in Nederland een pakket binnengebracht om naar mij te verzenden, naar België. Op 13 juni bevond het zich in het sorteercentrum in Nederland. Het pakket is nu nog steeds niet aangekomen in mijn kialapunt in belgië. Als ik ga kijken via track and trace, bevind het zich nog steeds in het sorteercentrum in Nederland. Vorige week mail gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Vandaag mail gestuurd naar ander mailadres.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket eindelijk wel word verstuurd en toekomt in mijn kialapunt in België.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamara Heeb