Klacht: Pakket niet ontvangen

op 18 december 2017 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar weken geleden op KKW Beauty iets besteld, maar heb dit nog steeds niet binnen. Op USPS staat bij de tracking number dat mijn pakket geleverd is door Amsterdam International Mail Cent, maar ik heb niks binnen gekregen. Er stond ook dat er een eerdere poging was om het pakket af te leveren, maar ook hier weet ik niks van. Ik weet niet of mijn pakket dus nog gewoon onderweg is of op een verkeerd adres geleverd is, maar ik zou hier graag wat meer duidelijkheid over willen hebben.
In de bijlage is te zien dat er staat dat het pakketje geleverd is, maar nogmaals, ik heb niks binnengekregen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn pakket heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EllieL