Klacht: Pakket niet geleverd

op 25 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

100 mondkapjes niet geleverd en willen het ook niet meer vergoeden omdat ik in het verleden teveel vergoed heb gekregen, ik op een soort van zwarte lijst wordt gezet en daardoor geen klachten meer kan indienen en geen vergoedingen meer krijg .
Ze hebben mij gegevens toegezonden van dhl welke ik heb nagetrokken van een bedrijf bencivenco uit den haag April 2020 , wat niets met mijn pakje te maken heeft ,en nu is de datum van retourbeleid verlopen,terwijl mij een paarmaal gevraagt is om geduld te hebben

Gewenste Oplossing:

Gewoon mijn 100 mondkapjes en niet iederekeer afschepen met je eigen geld terug geven waardoor je uiteindelijk op een zwarte lijst komt te staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob van Hees