Klacht: Pakket niet geleverd

op 22 februari 2018 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 22 februari tussen 14 á 16.30 uur zou ik pakket ontvangen. Ik heb halve dag genomen om thuis te zijn. Om 17 uur ik heb contact met klantenservice post.nl via Facebook opgenomen met klachten dat mijn pakket is nog niet geleverd. Volgens medewerker ik moet afwachten want is vertraging. Rond 20 uur avonds ( 6 uur wachten) ik heb nogmals op de aap post.nl mijn pakket opgezocht. Status- wij hebben je gemist!!!. Het is zowelste keer dat post.nl neemt de klant niet serieus.

Gewenste Oplossing:

Klantenservice moet duidelijk zeggen waroom is niet geleverd en Waar is de pakket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anja1