Klacht: Pakket kwijt

op 17 juni 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al een maand op mijn Kiala pakket, de status blijft hangen in dat het onderweg is. 1x telefonisch contact gehad, wat een teleurstelling was. Heel onklantvriendelijk. Ik moest maar wachten. 1x reactie gehad op al mijn mailtjes, er zou een onderzoek gedaan worden. Ik kom telefonisch niet meer in contact en via de mail wordt ook al helemaal niet meer gereageerd. Echt onwijs slecht van Kiala, geen normale klantenservice en als ik het zo leer verdwijnen er meer pakketten. En een schade vergoeding zit er volgens mij ook niet in….echt slecht!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket eindelijk kan ophalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Schreursie