Klacht: Pakket komt maar niet aan

op 25 juli 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 13-7-2017 een pakket afgegeven bij een Kialapunt. Dat is op 14-7 aangekomen bij het sorteerscentrum maar tot op heden niet bezorgd bij het Kialapunt waar het naartoe gezonden is. Ik vind dit veel te lang duren en vraag me af waar het pakket gebleven is.

Gewenste Oplossing:

Als het pakket zo snel als mogelijk bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dixey