Klacht: Pad aanduiding.

jcb.niessink op 07 februari 2024 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb dit al meerdere keren gemeld ook aan de bedrijfslijders warom aan een kant een bord met de producktaanduiding nu moet iedereen als je het niet meer weet hele pad weer terug lopen terwijl er gewoon de mogenlijkheid is om een bord ook aan de andere zijde kan en dit zeker voor oudere mensen en slecht lopende mensen!! ik woon in schagen tegen over de Vomar
ik ben Jan cb Niessink van kievitlaan 28.

Gewenste Oplossing:

een bord ook aan de andre zijde!

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Reactie van de melder van de klacht jcb.niessink

4 maanden geleden - schandalig!! dat er niet gereageerd word!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jcb.niessink