Klacht: Overvliegen dus verkeerde route nemen die ze niet mogennemen

op 14 augustus 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou buiten de ke3 zone wonen heeft schiphol mij verteld toen de polderbaan in gebruik werd genomen en ik een procedure had gestart. Nu zoveel jaar later vliegen ze steeds vaker nagenoeg over mijn huis terwijl ze over Noordzeekanaal horen te vliegen. Het is geen minuut stil op bepaalde momenten van de dag. Continu dat gegons van die motoren door de lucht. Ik erger mij er kapot aan. Ook maken ze me s’nachts waker met verkeerd vliegen en overdag worden ze steeds brutaler en vliegen dwars over mijn huis heen. Klagen??? Heeft het zin??? Draait alleen maar weer im geld. Dat ik mijn huis kocht in Santpoort in 1999 was het stil en hebben ze niet gewaarschuwd dat er een polderbaan zou komen. Ben er ziek van…..

Gewenste Oplossing:

Stillere vliegtuigen en zich aan de route houden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Walter1967