Klacht: overtreding APK-keuringsplicht

op 28 november 2016 over RDW in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Normaal gesproken krijg je per post een bericht dat de auto APK gekeurd moet worden. Nu niets ontvangen en meteen een boete gekregen van 130 euro. Ik heb sinds mijn 18e mijn rijbewijs en dan krijg je zonder pardon zo’n brief in de bus. Ik regel altijd al mijn zaken goed en dan dit. Gebeld met het RDW met de heer Houwen, ja ik zal wel betalen want anders krijg je er een boete overheen, dit is toch belachelijk man!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de boete word ingetrokken, ik betaal altijd alles keurig en als ik nooit wat ontvangen heb hoe moest ik dit weten. 130 euro is een hoop geld, het is gewoon belachelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RDW

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RDW nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefanheim