Klacht: overtappen op een andere provider – en meenemen van huidig nr

op 28 maart 2013 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn abonnement op t-mobile verliep per 9 maart 2013. Ik heb om nummerbehoud gevraagd bij een andere provider met als ingangsdatum 9 maart 2013. Helaas kon dit niet omdat het niet kon bij t-mobile. Pas per 22 maart 2013 kon mijn nr overgezet worden… Mijn t-mobile abonnement is hierdoor met meer dan 10 dagen verlengd.. dat is weer lekker cashen voor t-mobile! Ten slotte, werd ik niet herrinerd aan het feit dat de opbouw van mijn spaarpunten komt te vervallen.. Ik had met deze punten ook een korting op de factuur kunnen krijgen… maar dat is dus nu ook weg!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat ik tenminste mijn opgebouwde punten mag gebruiken voor een korting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joyc_1988