Klacht: Overname Norman door AVG

op 26 september 2017 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK heb een betaalde Norman licentie (loopt nog 3 maanden) deze week is e.e.a. overgezet naar AVG ? Toen ik weer bij mijn PC kwam kreeg bij het AVG schermpje de melding geen internetverbinding (was er wel) Toen ik ca 2 uur later terug kwam stond er een melding dat mijn PC niet beveiligd was. IK heb nu Norman maar ook geen AVG ,kortom mijn PC is niet meer beveiligd

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn beveiliging werkt (tot het einde van mijn Norman abonnement).Daarna ga ik wel over op een betrouwbaardere internet beveiliging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cl.S