Klacht: Overgedragen naar incasso and doorlopende abbonement.

op 18 mei 2018 over BigGym in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een brief ontvangen van big gym en ik had daarna contact opgenomen maar nooit terug antwoord op gekregen en nu is het bedrag dus overgedragen met 200 euro extra. Ik stuur weer een mail en ik krijg niet eens antwoord op mijn andere vragen. Vervolgens word er mij verteld dat ze er niks aan kunnen doen omdat het al overgedragen is maar mijn abbonement willen ze ook niet stopzetten nadat ik ernaar heb gevraagd. In de brief staat dat ik niet meer kan sporten maar toch schrijven ze geld af. Nu vraagt het incassobureau 800 euro en dit vind ik heel erg belachelijk sinds het 600 euro was en ik erover had gemaild. Zelf zijn ze ook nog eens moeilijk te bereiken onder de tijden dat ik werk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als het bedrag weer 600 word want dit is niet mijn fout sinds big gym geen contact opnam met mij.

Alle klachten die gemeld zijn door Anonymouss333