Klacht: Over de datum

op 17 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag in beneden leeuwen een panini gekocht over de datum was tot 16_12_-2017 houdbaar ik mag geen dag iets over de datum eten ivm medicijnen hoop niet dat ik er ziek van wordt mijn man zag het staan maar had hem toen al op wilde dit alleen even melden ivm dat er misschien nog meer in het schap liggen heb de bon en zakje nog

Gewenste Oplossing:

Weet ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 19621963