Klacht: Over de datum

op 09 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste appie,

Vandaag, 9 juli, heb ik op Schiphol ambachtelijke kaas biscuits gekocht. Ik kan niet echt een merk vinden, maar er staat met grote letters “kaas” op en de tekst familiebakkerij sinds 1958. Het staat bij de tappas. Helaas is deze over de datum, de datum op de verpakking is 26-06-2016.

Gewenste Oplossing:

Wat is uw procedure?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rldevries